fbpx
Сьогодні
13:16 28 Жов 2022

Окупанти вночі й зранку обстріляли прифронтові населені пункти на Донеччині

На Донеччині вночі та вранці російські загарбники продовжили обстрілювати населені пункти на лінії фронту, інформація щодо постраждалих та обсягів руйнувань уточнюється.

Про це в Телеграмі повідомила Донецька обласна військова адміністрація та опублікувала відповідні фотографії руйнувань із місця подій.

"Вночі та вранці росіяни продовжили обстрілювати населені пункти на лінії фронту. На Донецькому напрямку обійшлося без постраждалих. Під обстріли вночі потрапили Мар'їнка, Красногорівка та Максимільянівка Мар'їнської громади, а під ранок декілька разів – Авдіївка… На Лисичанському напрямку знову неспокійна ніч у Торському та Зарічному Лиманської громади. Інформацію щодо постраждалих та обсягів руйнувань уточнюємо", – йдеться у повідомленні.

Зазначено, що на Горлівському напрямку під обстрілами опинилися Торецька, Соледарська і Світлодарська громади. На Тореччині пошкоджено будинок у Північному, тривають обстріли околиць громади.

У Соледарській громаді вночі були поодинокі обстріли поблизу Роздолівки, Яковлівки та Бахмутського. У Світлодарській громаді гучно було на станції Майорськ. Інформація про постраждалих не надходила.

"Щоночі росіяни завдають ударів по цивільних об'єктах нашої області. Залишатися тут – небезпечно! Евакуюйтесь вчасно!", – наголосили в ОВА.

Довідка

Донецька область перебуває під постійними обстрілами військ рф, у регіоні проблеми з електро-, тепло-, водопостачанням.

З області, в якій на момент повномасштабного вторгнення проживали 1 млн 670 тис. осіб, виїхали понад 1,2 млн. До зими в регіоні має залишитися не більше 235 тис. осіб, задіяних у процесі оборони й підтримки роботи критичної інфраструктури.

Читайте щоденну хроніку війни від "Рубрики" — найважливіші новини оборони від російської агресії та рішення для перемоги зібрані тут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: