fbpx
Сьогодні
11:24 27 Жов 2022

Справжні амазонки: Малюк розповів про ефективність роботи жінок у сфері контррозвідувальної агентури

English version here

Фото: СБУ

Робота жінок у сфері контррозвідувальної діяльності України є дуже ефективною, вони працюють як на тимчасово окупованих територіях ворога, так і в росії

Про це розповів в.о. голови СБУ Василь Малюк під час інтерв'ю "Інтерфакс-Україна".

Очільник СБУ зазначив, що контррозвідувальна діяльність – один з тих напрямів, який постійно розвивається та удосконалюється.

"Зі зрозумілих причин на публіку я конкретики не розкриватиму, щоб не розшифрувати форми і методи, не підставити джерела, які працюють у тилу ворога, зокрема у росії, – зауважив Малюк.

В.о. Служби безпеки подякував жінкам за їх нелегку роботу під час війни.

"Водночас я хочу окремо подякувати жінкам. Це найкращі агенти, справжні амазонки у сфері контррозвідувальної діяльності, які здійснюють мегафілігранні агентурні проникнення.

Багато операцій успішно реалізовано завдяки агентурній жіночій присутності", наголосив Малюк.

Він зауважив, що деякі агенти пройшли через пластичну хірургію та змінили свої дані. Все для того, аби не наражати себе на небезпеку.

Нагадаємо, спеціальний агент військової розвідки США у відставці Девід Дебатто заявив, що американська розвідка у росії працює дуже добре. У Вашингтоні знають все, що відбувається в Кремлі.

Він також зауважив, що Штати отримують інформацію й від представників російської влади, які вже думають про майбутнє без владіміра путіна.

Читайте щоденну хроніку війни від "Рубрики" — найважливіші новини оборони від російської агресії та рішення для перемоги зібрані тут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: