fbpx
Сьогодні
11:58 27 Жов 2022

В окупованому Шахтарську на Донеччині сталася масштабна пожежа, яка знищила 12 цистерн з пальним

Фото: Скріншот з відео

Увечері 26 жовтня, на Донеччині в тимчасово окупованому Шахтарську пролунав вибух: пожежа, що виникла, знищила 12 російських залізничних цистерн з пальним

Про це пише Рубрика, посилаючись на Telegram радника міського голови Маріуполя Петра Андрющенка, Центр стратегічних комунікацій ЗСУ.

За наявною інформацією, горять 12 цистерн з пальним на залізничній станції. Для ліквідації пожежі залучили десяток цистерн "МЧС".

На місце займання вирушив пожежний потяг з тимчасово окупованого Іловайська.

"Шахтарськ Донецька область. Наслідки бавовняного паління на залізниці. Як можна побачити, не лише 12 залізничних цистерн з паливом в мінус.

Ще ретельно приховані вантажні вагони, в яких перевозили щось на потреби фронту. Впевнений мінус в окупантів, плюс в нас", написав радник.

Андрющенко оприлюднив відео з наслідками удару. На ньому добре видно пошкоджені колії, обгорілі і пробиті цистерни, з яких ще витікає рідина (ймовірно, пальне).

Загарбники пишуть, що постраждалих унаслідок вибухів немає, а займання сталося внаслідок обстрілів українських Збройних Сил. 

Українські військові не підтверджують цієї інформації, натомість у Центрі стратегічних комунікацій ЗСУ припускають, що "вибух паливних цистерн кац*пів, які були призначені для заправки техніки всього донецького угрупування військ", стався через "необережне поводження з електрозварювальними приладами працівниками станції, які перебували в стані алкогольного сп'яніння". 

Нагадаємо, що близько 21:30 26 жовтня після кількох вибухів у районі залізничної станції Постніково в окупованому Шахтарську Донецької області виникла велика пожежа. Горіли паливно-мастильні матеріали.

Читайте щоденну хроніку війни від "Рубрики" — найважливіші новини оборони від російської агресії та рішення для перемоги зібрані тут.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: