fbpx
Сьогодні
16:34 26 Жов 2022

Життя на Балі: Індонезія пропонує заможним іноземцям візу на 10 років

Індонезія планує видавати візи на 10 років всім туристам, які мають $130 000 на банківських рахунках та мають намір оселитися на острові Балі

Про це пише Bloomberg.

У виданні повідомили, що відповідні регулюючі документи вже були опубліковані 25 жовтня.

Через 60 днів після публікації вони набудуть чинності.

"Індонезія доповнює список країн від Коста-Ріки до Мексики, які пропонують довгострокове перебування для залучення професіоналів, багатих пенсіонерів та інших заможних людей", наголошують у Bloomberg.

У виданні зазначають, що таким чином влада Індонезії прагне зміцнити свою економіку. Нагадаємо, що Індонезія має найбільшу економіку Півддено-Східної Азії.

"Індонезія зосередилась на своїй козирній карті: Балі", пише агентство.

Країна пропонує візи "другої домівки" на 5 і 10 років тим, хто має щонайменше 2 мільярди рупій ($130 000) на своїх банківських рахунках.

"Це нефіскальний стимул для певних іноземців зробити позитивний внесок в індонезійську економіку", – сказав виконуючий обов'язки генерального директора з питань імміграції Відодо Екатьяхяна.

Він заявив про це під час церемонії запуску програми на Балі.

Час запуску програми збігається з різким відновленням приїзду туристів до Індонезії, оскільки такі авіакомпанії, як Garuda Indonesia, відновлюють міжнародні рейси.

Очікують, що майбутній саміт G-20 на Балі в листопаді приверне міжнародну увагу до острова, а також залучить десятки тисяч делегатів.

Агентство зазначає, що іноземці, які отримали "візу другого дому", можуть залишатися в Індонезії на 5-10 років для роботи, інвестицій та інших видів діяльності, які роблять внесок в економіку країни.

Заяву на її отримання можна подати через офіційний сайт імміграційного управління.

  • Додати до нього копію паспорта з терміном дії не менше 36 місяців,
  • підтвердження наявності банківського рахунку із сумою, еквівалентною 2 млрд рупій,
  • фотографії,
  • особисті дані.

При цьому, оформлення візи коштуватиме іноземцям 3 млн рупій ($195).

Читайте щоденну хроніку війни від "Рубрики" — найважливіші новини оборони від російської агресії та рішення для перемоги зібрані тут.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: