fbpx
Сьогодні
12:57 20 Жов 2022

Хочете жити спокійно – робіть те, що кажу: Лукашенко до білоруського народу

Білоруському народу необхідно донести повну інформацію про процеси, що відбуваються у країні, щоб вони обирали – "жити тихо і спокійно чи пройти через біду"

Про це заявив самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко на нараді з питань формування Всебілоруських народних зборів і зміни виборчого законодавства 20 жовтня, пише Белта.

Самопроголошений очільник рб нагадав, що раніше доручив силовикам та іншим органам проінформувати народ про те, що відбувається.

Лукашенко підкреслив, що він це робить не для того, щоб залякати народ. Він хоче "народу донести все те, що відбувається, а народ потім нехай ухвалює рішення".

"Хочете через біду пройти – будь ласка. Прапор у руки і йдіть. Хочете, щоб було тихо і спокійно, щоб вранці і ввечері якщо не самим у душ сходити (хоча, думаю, всі мають таку можливість), то хоч діток своїх скупати в теплій воді.

Щоб тепло в домі було, щоб газ, нафта та інше було, щоб було вранці і ввечері щось перекусити, поїсти, одягнутися у щось, якщо ви цього хочете (це теж варіант).

Тоді зуби стиснули і вперед, робіть те, що я вам кажу", зазначив самопроголошений Глава рб.

Говорячи про майбутні вибори у 2024 році, Лукашенко заявив, що вони мають відбутися за новими правилами і не будуть легкими.

Він також наголосив, що потрібно готуватися "протидіяти спробам дезорганізації виборів".

Довідка

Нагадаємо, 10 жовтня самопроголошений президент білорусі александр лукашенко заявив, що він і президент рф владімір путін домовились розгорнути спільне регіональне угруповання військ.

Як зазначив він, рб пішла на це через необхідність зміцнення своєї безпеки "через стрімку зміну ситуації".

15 жовтня перші ешелони з російськими військовослужбовцями прибули до Республіки білорусь.

Кількість російських військових, що буде знаходитися в білорусі в рамках розгортання "спільного угрупування військ", за словами Ревенка, складе до 9 тисяч осіб.

Читайте щоденну хроніку війни від "Рубрики" — найважливіші новини оборони від російської агресії та рішення для перемоги зібрані тут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: