fbpx
Сьогодні
08:28 19 Жов 2022

Війська рф вдарили по об’єкту енергетичної інфраструктури у Криворізькому районі Дніпропетровщини

Фото: Ілюстративне

На Дніпропетровщині, 19 жовтня, російські загарбники нанесли ракетний удар по об'єкту енергетичної структури у Криворізькому районі

Про це пише Рубрика,  посилаючись на Telegram-канал голови Криворізької РВА Олександра Вілкула.

Очільник міста повідомив, що на місці "прильоту" є серйозні руйнування.

До того ж, зі слів Вілкула, у Кривому Розі пошкоджено двоповерховий будинок. На щастя, без втрат.

Голова РВА розповів, що унаслідок удару без електроенергії залишилося багато населених пунктів Криворізького району (у Апостолівській, Зеленодольській, Широківській громадах) та мікрорайон Інгулець у Кривому Розі.

"Внаслідок знеструмлення насосних станцій мікрорайон також залишився без водопостачання. Енергетики та всі необхідні служби з ночі працюють над ліквідацією наслідків ворожого удару" написав Вілкул у повідомленні.

Очільник РВА додав, що на мікрорайоні Інгулець електрика була відновлена о 5 ранку.

Пізніше, о 6.30 знову було аварійне відключення. "На зараз і світло і вода є", повідомив Вілкул.

"Також окупанти продовжують терор Нікопольського району. Обстрілів з "Градів", "Ураганів" та важкої артилерії зазнали Марганецька та Червоногригорівська громада. Є пошкодження житлових будинків, без втрат", зазначив голова РВА.

Нагадаємо що за період із 7 по 18 жовтня російська армія нанесла близько 190 масованих ударів ракетами і дронами-камікадзе по 16 областях нашої держави та столиці.

Унаслідок масованих обстрілів рф за цей період загинуло більш як 70 українців. Було травмовано понад 240 осіб та пошкоджено більше ніж 380 об'єктів.

Читайте щоденну хроніку війни від "Рубрики" — найважливіші новини оборони від російської агресії та рішення для перемоги зібрані тут.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: