fbpx
Сьогодні
16:18 12 Жов 2022

Причиною вибуху на Кримському мосту була не вантажівка, - InformNapalm

Причиною вибуху на Кримському мосту була не вантажівка, вважають у міжнародній розвідувальній волонтерській спільноті.

Про це повідомив InformNapalm у Телеграмі.

«Знаєте, чому на рентгені не видно вибухівки? Бо її і не було в вантажівці. Версію про вибух вантажівки цілеспрямовано розганяє саме фсб, щоб випадково не вийшли на них самих», – вважають у спільноті.

В InformNapalm зазначають, що на розкадровці вибуху на Кримському мосту видно, що не вантажівка стала його причиною – вона просто потрапила під засвіт.

Також у спільноті додали, що версія із вантажівкою не пояснює, чому відірвались два автодорожні прольоти мосту в різних місцях.

Довідка

фсб росії опублікувала фото та відео огляду фури, яка, за їхньою версією, вибухнула на Кримському мосту. При цьому зображення на відео та скані не збігаються.

у рф відзвітували про затримання п'яти громадян росії, трьох громадян України та Вірменії в рамках розслідування справи про вибух на Керченському мосту. фсб рф звинуватила в організації підриву Головне управління розвідки Міноборони України.

У ГУР у відповідь на це зазначили, що фсб та слідчий комітет росії – фейкові структури, тому їхні заяви коментувати не будуть.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: