fbpx
Сьогодні
22:44 08 Жов 2022

Колаборанти масово тікають з Криму через Мелітополь, – мер

У суботу після вибуху на Кримському мосту окупанти і колаборанти масово тікали до Росії через окупований Мелітополь Запорізької області.

Про це заявив мер Мелітополя Іван Федоров в ефірі телемарафону, пише УП.

"Сьогодні десятки тисяч колаборантів та зрадників використовують Мелітополь в напрямку з Криму, тому що біжать. Ми бачимо паніку серед них, великий рух почався з боку Криму до Бердянська, тому що єдиний маршрут зараз, як виїхати з окупованої території – це через Мелітополь, Бердянськ, Маріуполь, а потім вже на територію РФ.

Сьогодні цей напрямок завантажений, велика кількість автівок виїхала з Криму і їде до РФ.

Це також обумовлено тим, що в Мелітополі були вибухи і вчора ввечері, і вранці це продовжилося, коли на складах боєприпасів рашистів у Радивонівці почалися вибухи, детонація продовжувалася декілька годин. Ми спостерігаємо паніку в окупантів і особливо у колаборантів", – сказав він.

Водночас Федоров повідомив, що тих чоловіків з окупованих територій, які отримали російські паспорти, окупанти зупиняють на блокпостах "і одразу забирають в армію".

Нагадаємо, що вранці 8 жовтня на залізничній гілці кримського мосту сталася потужна пожежа.

Президент країни-агресора володимир путін вже вже знає про події, що сталися на Керченському мосту.

Читайте щоденну хроніку війни від "Рубрики" — найважливіші новини оборони від російської агресії та рішення для перемоги зібрані тут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: