fbpx
Сьогодні
Фото 19:46 07 Жов 2022

Головнокомандувач ЗС Литви відвідав Харківщину: що відомо

Звільнену частину Харківської області та сам Харків відвідала делегація Збройних сил Литви на чолі з Головнокомандувачем – генерал-лейтенантом Вальдемарасом Рупшисем.

Про це повідомляє Окрема бригада Територіальної оборони міста Харкова.

Головнокомандувач ЗС Литви відвідав харківщину

"Представники іноземної делегації відвідали населені пункти Харківської області, звільнені безпосередньо силами 127-ї Окремої бригади ТРО ЗСУ", – йдеться у повідомленні.

Головнокомандувач ЗС Литви відвідав харківщину6

Комбриг полковник Роман Грищенко розповів литовським колегам про особливості захоплення потужних укріпрайонів російських військ, характер дій противника та його втрати в особовому складі й техніці, виявлені факти порушення російськими агресорами правил ведення війни.

Головнокомандувач ЗС Литви відвідав харківщину6

"Начальник Харківського гарнізону бригадний генерал Сергій Мельник ознайомив представників делегації з безпековою ситуацією на Харківщині, станом інфраструктури на деокупованих територіях", – йдеться у повідомленні.

Українська сторона висловила подяку литовськими військовослужбовцями за допомогу від Литви, яка продовжує надаватись Україні.

Нагадаємо, що Литва назвала позбавленим сенсу НАТО без України.

Читайте щоденну хроніку війни від "Рубрики" — найважливіші новини оборони від російської агресії та рішення для перемоги зібрані тут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: