fbpx
Сьогодні
10:58 04 Жов 2022

Американський мільярдер Маск попався на "ядерну вудку" кремля, - міністр оборони Литви

Американський бізнесмен Ілон Маск "попався на вудку" Кремля, який весь час шантажує світ ядерною зброєю

Про це міністр оборони Литви Арвідас Анушаускас написав у своєму Twitter, повідомляє Рубрика.

"Після того як путін розмахував прапорами про ядерну зброю, у західних ЗМІ почала поширюватися дезінформація про нібито "конвої з ядерною зброєю".

Цього немає, але підвищена кремлем "ядерна температура" приносить дивіденди страху. Ілон Маск був першим, хто попався на цю вудку", наголосив у своєму повідомленні глава Міноборони Литви.

Як повідомляла Рубрика, президент Литви Гітанас Науседа відповів на пропозицію американського бізнесмена Ілона Маска, який запропонував Україні відмовитися від Криму.

"Шановний Ілоне Маск, коли хтось намагається вкрасти колеса вашої Tesla, це не робить його законним власником автомобіля чи коліс.

Хоча вони стверджують, що разом проголосували за це. Просто кажу",  зазначив президент Литви у повідомленні.

Нагадаємо, що 3 жовтня засновник Tesla Ілон Маск виклав у Twitter опитування, в якому запропонував для "миру між Україною та росією" визнати російську анексію Криму та провести на окупованих територія вибори "під наглядом ООН".

Твіти американського винахідника викликали хвилю критики, зокрема і з боку представників української влади.

Пізніше, мільярдер Ілон Маск після реакції на його заклики віддати росії анексований нею Крим заявив, що "все ще дуже підтримує Україну".

Читайте щоденну хроніку війни від "Рубрики" — найважливіші новини оборони від російської агресії та рішення для перемоги зібрані тут.

Рубрика:
Події Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: