fbpx
Сьогодні
13:02 13 Вер 2022

У Києві Фонд гарантування виставив на продаж нерухомість "Промінвестбанку"

Фонд гарантування вкладів фізосіб оголосив, що 20 вересня в системі Prozorro.Продажі відбудуться аукціони з продажу двох об'єктів нерухомості

Про це повідомляє пресслужба ФГВФО.

Зазначають, що активи цих об'єктів перебувають на балансі ПАТ "Промінвестбанк".

Наразі, цей банк ліквідується Фондом.

Як повідомляють, ці два об'єкти нерухомості розташовані на лівому березі р. Дніпро у місті Києві. Їх активи на торги виставляються вперше.

Так, на продаж виставили лот № G22N021283:

  • нежитловий будинок (літ. А), комерційна нерухомість, офісна, загальною площею 2 152 кв.м, розташована за адресою: м. Київ, вулиця Драгоманова, будинок 21-А.

"Серед переваг виставленого на продаж об'єкта – вигідне місцерозташування: знаходиться у пішій доступності до двох станцій метро – "Позняки" і "Харківська", наголошують у Фонді.

При цьому, початкова ціна реалізації – 54,9 млн грн.

Детальна інформація про активи та умови участі у торгах – за посиланням.

Також на продаж виставили лот №G22N021284:

  • нежитловий будинок, комерційна нерухомість, офісна, загальною площею 1 623,2 кв.м, розташована за адресою: м. Київ, вулиця Червоноткацька, будинок 29а.

Знаходиться у пішій доступності до станції метро "Чернігівська".

Повідомляється, що початкова ціна реалізації – 31,9 млн грн.

Детальна інформація про активи та умови участі у торгах – за посиланням.

У Фонді пояснили, що торги пройдуть "за англійською моделлю аукціону, відкрито і прозоро". Участь в аукціонах можуть взяти юридичні та фізичні особи, окрім РФ або осіб, пов'язаних з державою-агресором. Стежити за перебігом торгів можуть усі охочі.

Кошти, отримані від продажу активів, ФГВФО спрямує на розрахунки з кредиторами ПАТ "Промінвестбанк".

Нагадаємо, що Фонд гарантування вкладів фізичних осіб продовжує продаж активів "Промінвестбанку", який держава націоналізує через зв'язки з росією.

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб розпочав продаж активів ПАТ "Промінвестбанк". Загальна заборгованість за лотом становить 5,8 млрд грн.

Рада національної безпеки та оборони вирішила націоналізувати корпоративні права українських "дочок" російських Сбєрбанку та ВЕБ.РФ, на це дано 10 днів з моменту введення в дію указу Зеленського.

Мова йде про зареєстровані в Україні банки "Міжнародний резервний банк" та Промінвестбанк (99,772644% акцій належить російській держкомпанії "ВЕБ. РФ", або "Внєшекономбанк").

Читайте щоденну хроніку війни від "Рубрики" – всі поточні новини цієї доби оборони від російської агресії зібрані тут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: