fbpx
Сьогодні
23:05 19 Сер 2022

У Києві відкриють виставку UWar та "Сенс Життя". На ній можна побачити роботи фотокореспондента "Рубрики"

20 серпня о 12:00 благодійний фонд Save Kyiv та Universal Studiо відкриють у Києві фотохудожню виставку під назвами двох мистецьких експозицій UWar та "Сенс Життя". На ній можна побачити роботи фотокореспондента "Рубрики"

Формат заходу присвячений реаліям війни, а його мета –  зробити ще один крок до перемоги, зібрати благодійні внески від робіт та перерахувати на допомогу ЗСУ, а саме: окремій 110-й військовій бригаді. Залучити меценатів та усіх небайдужих до підтримки наших воїнів, які захищають рідну Україну та кожного із нас.

В єдиному просторі будуть представлені фотографії сьогодення, як мистецтво однієї миті, події, історії відомих авторів-фотокореспондентів – як саме вони бачать війну в Україні та прагнення наших громадян єднатися, аби бути незалежними:

  • Сергія Коровайного (Wall Streat Journal)
  • Сергія Нужненко (Радіо Свобода)
  • Миколи Тимченко (Рубрика)
  • Дмитра Ларіна (Українська Правда)
  • Віталія Носача (РБК-Україна)
  • В'ячеслава Ратинського (УНІАН) та інші.

У Києві відкриють виставку UWar та

В рамках фотовиставки UWar можна придбати будь-яку фотокартину за символічний донат, який піде на придбання тактичних аптечок. Покупець сам обирає, на скільки аптечок він хоче пожертвувати, придбавши фотокартину: на 1, на 3 чи на 5 (відповідно 4000 грн, 12 000 грн чи 20 000 грн).

Організатори заходу продумали формат і для дитячої аудиторії. У просторі буде відведено окремий майданчик для малювання, також будуть представлені тематичні роботи юних митців – дітей воїнів полку «Азов». Ці творчі діти також завітають на виставку і особисто представлять свої роботи.

Вхід вільний з 11.00 до 19.00, 20 серпня 2022 року за адресою м.Київ, пр-т Степана Бандери, 8, 2-й поверх Universal Studio.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: