fbpx
Сьогодні
22:54 18 Сер 2022

ГУР має додаткові підтвердження щодо підготовки провокації росії на ЗАЕС

Фото: Енергоатом

Українська розвідка отримала нові підтвердження інформації щодо підготовки окупантами провокації на території Запорізькій АЕС 19 серпня.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони у Телеграмі.

"Отримано додаткові підтвердження інформації про підготовку окупантами провокації на Запорізькій атомній станції 19 серпня. Зокрема, ліцензованому персоналу (який виконує свої функції на основі виданої Держатомінспекцією ліцензії) наказано залишатися вдома. На територію станції допускатиметься невелика частина оперативного персоналу", – йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що 18 серпня на вечірньому зібранні керівництва ЗАЕС були відсутні представники росатома. При тому, що з моменту окупації співробітники росатома в обов'язковому порядку були присутні на всіх таких нарадах. На цей момент вони взагалі залишили територію АЕС, зазначили у розвідці.

"Враховуючи кількість зброї, яка наразі знаходиться на території атомної станції, а також неодноразові провокативні обстріли, є висока ймовірність проведення масштабного теракту на ядерному об'єкті", – наголосили в ГУР.

Як повідомлялося, українська розвідка попереджає про можливу провокацію окупантів на Запорізькій атомній станції завтра, 19 серпня.

Читайте щоденну хроніку війни від "Рубрики" – всі поточні новини цієї доби оборони від російської агресії зібрані тут.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: