fbpx
Сьогодні
13:19 13 Сер 2022

На Херсонщині окупаційна влада почала видавати "держномери" на автомобілі

Фото: Getty Images

Російсько-окупаційна влада Херсонщини вже визначила результати так званого "референдуму"

Про це інформує Рубрика, посилаючись на Фейсбук першого заступника голови Херсонської ОДА Юрія Соболевського.

Очільник області зазначив, що у Херсонській області російські загарбники почали видавати свої "держномери" на автомобілі.

Соболевський вважає, що саме це свідчить про те, що "результати" псевдореферендуму вже затверджено.

"Шоу під назвою "референдум" окупанти на Херсонщині ще не провели, але вже почали видавати "держномери" на автомобільний транспорт із "кодом нового регіону" – 184.

Це ще раз свідчить про те, що результати шоу вже затверджено, причому і явка "виборців", та результати "голосування"", наголосив голова ОДА.

Соболевський також підкреслив, що "все буде не так, як ними планується, зовсім не так".

 

Нагадаємо, голова військової розвідки Британії розповів, чи зможе Україна до кінця року повернути окуповані РФ території.

Довідка

Як повідомляла Рубрика, нещодавно, гауляйтер Запорізької області заявив про початок підготовки до "референдуму" щодо "приєднання" до росії.

Росіяни проводили у липні опитування на окупованих територіях Херсонської і Запорізької областей щодо приєднання до росії і підтримка цієї ідеї склала всього 30%. Наразі старання російських пропагандистів не приносить результатів і підтримка росії на окупованих територіях мала.

Прессекретар президента росії Дмитро Пєсков зробив вигляд, що не росія збирається проводити псевдо "референдуми" на окупованих територіях Запоріжжя та Херсонщини, а місцеве населення.

7 серпня президент Володимир Зеленський заявив, що у разі проведення псевдореферендумів на окупованих територіях півдня України росія закриє будь-яку можливість переговорів з нашою державою.

За даними Центру національного спротиву, російські окупанти хочуть приурочити голосування на так званих "референдумах" до російського "єдиного дня голосування" 11 вересня.

Читайте щоденну хроніку війни від "Рубрики" – всі поточні новини цієї доби оборони від російської агресії зібрані тут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: