fbpx
Сьогодні
13:21 04 Сер 2022

Відбулося засідання Ставки верховного головнокомандувача за участі Зеленського

Фото: ОПУ

Президент України Володимир Зеленський збирав у четвер Ставку за участі військових і силовиків щодо "невідкладних безпекових питань"

Про це інформує Рубрика, посилаючись на пресслужбу РНБО.

"4 серпня 2022 року під головуванням президента України – верховного головнокомандувача Збройних сил України Володимира Зеленського відбулося засідання Ставки верховного головнокомандувача.

Під час засідання, у якому взяли участь ключові керівники сектору безпеки і оборони, було розглянуто ряд невідкладних безпекових питань", зазначили у відомстві.

Там також повідомили, що першим у порядку денному присутні обговорили питання щодо стану забезпечення Сил оборони необхідним озброєнням та військовою технікою.

Також сторони заслухали інформацію щодо стану виконання рішень Ставки, прийнятих на попередніх засіданнях.

Як повідомили у РНБО, було наголошено на персональній відповідальності керівників сектору безпеки і оборони за виконання наказів та директив верховного головнокомандувача України тобто Зеленського.

Також, було заслухано доповідь стосовно продовження дії Зведеного плану територіальної оборони та звіт про перебіг загальної мобілізації.

У повідомленні вказано, що стосовно всіх розглянутих питань порядку денного було ухвалено відповідні рішення, без уточнення деталей.

Читайте щоденну хроніку війни від "Рубрики" – всі поточні новини цієї доби оборони від російської агресії зібрані тут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: