fbpx
Сьогодні
09:57 02 Сер 2022

У британській розвідці прокоментували нібито атаку дрона на штаб Чорноморського флоту РФ

Фото: "Губернатора" Севастополя Развожаєва

Атака безпілотника проти штабу Чорноморського флоту РФ у Севастополі свідчить, що ЧФ навряд чи зможе організовувати якісь масові заходи, доки триває війна

Про це інформує Рубрика, посилаючись на огляд Міноборони Британії.

У розвідці Британії прокоментували заяви РФ про нібито атаку українського безпілотника проти штабу Чорноморського флоту.

"Атака на штаб Чорноморського флоту РФ у Севастополі у день ВМФ, про яку повідомили – остання з невдач для Чорноморського флоту протягом вже п'яти місяців війни проти України, які включали у тому числі втрату флагманського крейсера "Москва" у квітні 2022 року.

Після заяв про скасовані паради малоймовірно, що Чорноморський флот може організовувати публічні заходи високого рівня паралельно з діяльністю у рамках ведення бойових дій", – зазначають в огляді розвідники.

У ньому згадують також про відправлення з Одеси 1 серпня першого після 24 лютого судна з українською сільськогосподарською продукцією.

У попередньому огляді розвідки повідомляли, що росія, схоже, вирішила скорегувати свої плани наступальної операції на Донбасі, відчувши потребу зміцнити угрупування на півдні.

Читайте щоденну хроніку війни від "Рубрики" – всі поточні новини цієї доби оборони від російської агресії зібрані тут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: