fbpx
Сьогодні
13:07 01 Сер 2022

"Смілива гривня": українці можуть передати монети на потреби ЗСУ

Національний банк спільно Ощадбанком та ПУМБом реалізовує благодійну акцію "Смілива гривня", в рамках якої українці можуть передати монети на потреби ЗСУ.

Про це повідомляє пресслужба НБУ, передає Рубрика.

Зазначається що протягом наступних трьох місяців по всій Україні триватиме збір монет номіналами 10, 50 копійок та 1, 2, 5 і 10 гривень. Всі зібрані кошти будуть перераховані на потреби Збройних Сил України.

"Значна кількість розмінних монет не використовуються громадянами для готівкових розрахунків та лежать у скарбничках чи кишенях. Водночас ці кошти можуть допомогти українським захисникам боронити країну від російського загарбника", – наголосили в НБУ.

Пункти мобілізації монет на підтримку ЗСУ відкриті у відділеннях Ощадбанку та ПУМБу у регіонах країни, де можлива безпечна робота банків. Адреси відділень, у яких можна здати зібрані монети, а також детальні умови участі в акції зазначені на сайті "Смілива гривня".

Як повідомлялось, Національний банк відкрив спеціальний рахунок для збору коштів на підтримку ЗСУ. Таке рішення ухвалене у зв'язку із введенням воєнного стану в Україні, зумовленого збройною агресією рф.

Читайте щоденну хроніку війни від "Рубрики" – всі поточні новини цієї доби оборони від російської агресії зібрані тут.

Рубрика:
Економіка

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: