fbpx
Сьогодні
16:05 05 Чер 2022

Гайдай заявив, що путін наказав "м'яснику Алеппо" повністю захопити Сєвєродонецьк до 10 червня

Фото: Телеграм/ Гайдай

Голова Луганської ОВА Сергій Гайдай заявив, що російський генерал Олександр Дворінков отримав наказ взяти Сєвєродонецьк до 10 червня.

Про це Гайдай заявив у етері національного телемарафону, пише Еспресо.

За його словами, Доворніков на прізвисько "м'ясник Алеппо", якого призначили командувати російськими військами в Україні, отримав з кремля наказ з чіткою датою.

"На сьогодні Дворніков, генерал російської армії, отримав завдання до 10 червня або захопити повністю Сєвєродонецьк, або повністю перерізати трасу Лисичанськ-Бахмут і взяти її під контроль. Тому зараз величезна кількість сил, все, що було у окупантів, всі резерви кинуті на виконання цих двох завдань", – сказав Гайдай.

Також він повідомив, що українські військові вже контролюють половину Сєвєродонецька.

Нагадаємо, що російські сили все ще можуть захопити Сєвєродонецьк та Лисичанськ, проте українська оборона залишається сильною на цій ключовій позиції, вважає американський Інститут вивчення війни.

Наразі на вулицях Сєвєродонецька тривають бої, росіяни примусово депортували на окуповану територію частину населення міста.

Як повідомляла Рубрика, за даними британської розвідки, росія втратила оперативний імпульс у Сєвєродонецьку через українські контратаки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: