fbpx
Сьогодні
17:09 29 Тра 2022

В Україні загинув полковник із міноборони росії

Фото: facebook.com/AFUStratCom

На війні в Україні наприкінці березня загинув полковник та співробітник пресслужби міністерства оборони росії Володимир Іванов.

Про це повідомляють Управління стратегічних комунікацій ЗСУ та «Медіазона» з посиланням на реєстр спадкових справ, додатка Getcontact та витоку з російських баз даних.

Так, Іванов загинув 25 березня, а його смерть офіційно підтвердили 30 березня. Його роботу в міноборони вдалося підтвердити завдяки нотаріусу, який оформляв його спадкову справу. Там вказали адресу проживання загиблого — головна будівля міноборони росії, яка також є військовою частиною.

Про смерть полковника першим повідомив військовий кореспондент російської державної компанії ВДТРК Євген Піддубний. Однак він не уточнив, де служив загиблий.

У соцмережах вже ширяться меми з цього приводу:

Станом на ранок 29 травня росія втратила у війні проти України приблизно 30 150 своїх солдатів, із них 150 — за останню добу.

Проте ці дані не остаточні: через активні бойові дії підрахунок ускладнений. Найбільші втрати противника минулої доби спостерігалися на Бахмутському напрямку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: