fbpx
Сьогодні
20:12 26 Кві 2022

Резніков передав союзникам список озброєння, яке потрібне для деокупації

У вівторок, 26 квітня, на базі ВПС США "Рамштайн" у Німеччині пройшла конференція, на якій представники двох десятків країн обговорили підтримку України. В ході конференції міністр оборони України Олексій Резніков передав повідомлення від Києва.

Про це Резніков повідомив у Twitter.

"Передав повідомлення від України західним партнерам на базі ВПС США "Рамштайн". Кожен транш військової допомоги наближає нас до миру в Європі, зміцнює безпеку у світі, зміцнює справедливість і нашу спільну перемогу над росією", – зазначив він.

За словами українського міністра, для досягнення повної перемоги над агресором і звільнення українських територій, потрібна сучасна зброя, зокрема, велика кількість сучасного важкого озброєння.

"Я дякую всім нашим партнерам за військову допомогу. Ми впевнені, що це буде продовжуватися", – додав Резніков і виклав перелік озброєння, на яке очікує Україна.

Серед іншого, Україна потребує протиповітряну оборону та БПЛА, артилерійські системи, реактивні системи залпового вогню, танки, БТРи та БМП, літаки, протикорабельні ракети.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: