fbpx
Сьогодні
15:26 23 Бер 2022

Швейцарська компанія Nestlé обмежує роботу в росії

English version here

Швейцарська компанія і найбільший у світі виробник харчових продуктів Nestlé вирішила обмежити свою роботу в росії через її агресію проти України

Як передає Рубрика, про це йдеться у пресрелізі компанії.

У компанії зазначили, що "вже зупинили імпорт та експорт необхідних товарів в та з росії, припинили рекламу та призупинили всі капітальні інвестиції в країні".

Також "ми зупиняємо роботу брендів Nestlé, таких як KitKat і Nesquik серед іншого", заявили у Nestlé.

"Звичайно, ми повністю дотримуємося всіх міжнародних санкцій щодо росії", підкреслили у швейцарській компанії.

Компанія повідомила, що продовжить в росії свою діяльність, яка буде зосереджена на забезпеченні основних продуктів харчування, таких як дитяче й медичне харчування.

У Nestlé також запевнили , прибуток від діяльності в росії вона передасть організаціям, що надають гуманітарну допомогу.

"Хоча ми не очікуємо отримати прибуток в країні або сплачувати будь-які відповідні податки в осяжному майбутньому в росії, будь-який прибуток буде переданий організаціям гуманітарної допомоги", зазначили у компанії.

Раніше Президент Володимир Зеленський у зверненні до швейцарського народу наголосив на неприпустимості роботи іноземного бізнесу в рф і підкреслив, що швейцарська компанія Nestlé продовжує працювати в росії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: