fbpx
Сьогодні
23:08 22 Бер 2022

Окупанти знищили овочесховище та ковбасний цех під Києвом, втрати – 600 мільйонів

У Київській області російські окупанти знищили овочесховище та ковбасний цех. Збитки агропромислової компанії «Вегі тренд» становлять більше 600 млн грн. 

Про це повідомив у Facebook співвласник компаній «Вегі Тренд Інвест» та «Вел Міт Інвест» Евген Коломієць.

Керівництво агропромислового комплексу по зберіганню та переробці сільгосппродукції ООО «Вегі тренд Інвест» повідомило про знищення овочесховища в Броварському районі Київської області. 

Атака російських військ на склад відбулася 22 березня. За попередніми даними, постраждалих немає. «Під час обстрілу Броварського району, який вчергове сьогодні влаштували орки, згорів овочевий склад «Вегі тренд Інвест» та м'ясний «Вел Міт Інвест». Знищені десятки тонн продукції. Це ще один удар по забезпеченню потреб Київщини та всієї України у харчуванні», – повідомляє співвласник компаній «Вегі Тренд Інвест» та «Вел Міт Інвест» Евген Коломієць.

Евген Коломієць пояснює, що у сховищі зберігалися овочі, які мали піти на харчування бійців територіальної оборони Києва та Київської області: «Отакі військові стратегічні об'єкти знищує росія в Україні. Моркву, картоплю та цибулю. І це не може бути випадковістю – наші склади стоять у чистому полі. Навкруги жодної будівлі. З першого дня війни ми відправляли свіжі овочі для годування наших бійців. Прикро, що зараз такої можливості не буде».

Також від ударів ворожої армії постраждав м'ясний комбінат «Вел Міт Інвест», що розташований впритул до овочесховища. Директор комбінату зараз перебуває у лавах захисників України. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: