fbpx
Сьогодні
16:31 12 Бер 2022

Авто для армії: Компанія "Прометей" передала чергову партію гуманітарної допомоги ЗСУ та Теробороні

У рамках програми підтримки армії, на адресу ЗСУ та Тероборони Компанією були передані Квадроцикл Polaris та кросовер Renault Duster.

«Автомобіль чи власний автопарк завжди були гарантією швидкої доставки. Зараз, інший час і закони мирного життя спрацьовують не на 100%, але, тим не менш, логістична автономність зараз також є основним фактором як у питаннях забезпечення, так і безпеки, – зазначили в компанії.

Крім того, компанія повідомила про відкриття логістичного центру зі збору гуманітарної допомоги для армії. При координації оперативного штабу реагування ГК «Прометей» у тісній співпраці з Миколаївською ОДА, підприємство у режимі 24/7 забезпечує процеси, пов'язані з постачанням гуманітарної допомоги на адресу регіональних підрозділів ЗСУ та тероборони.

Водночас, ГК «Прометей» наразі виділила кілька ключових напрямів роботи:

– підтримка української армії;

– Забезпечення продовольчої безпеки країни.

«Ми сподіваємося, що український бізнес максимально згуртувався навколо єдиної мети та байдужих не залишилося. Усі підприємства Компанії «Прометей»: виробничі, елеваторний дивізіон, автонапрямок та ін. оперативно реагують на запити місцевих громад, ЗСУ, територіальної оборони. Дуже добре, що є пряма комунікація із представниками Миколаївської ОДА. "Тут і зараз"! Всі єдині в розумінні, що саме так ми повинні діяти в ситуації, що склалася», – прокоментували в прес-службі компанії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: