fbpx
Сьогодні
13:24 21 Лют 2022

Активна фаза Заметіль-2022: польовий вишкіл українських військових триває

На визначених військових полігонах на всій території України, в умовах максимально наближених до бойових, тривають заходи підготовки військових частин та підрозділів до виконання завдань за призначенням.

За словами командувача об'єднаних сил Збройних Сил України генерал-лейтенанта Сергія Наєва, всі сплановані тренування та навчання мають на меті підвищити рівень навченості та професійної підготовки особового складу, а також відпрацювати взаємодію з підрозділами як національних Збройних Сил, так і інших складових сил оборони та безпеки держави.

"Насамперед, підрозділи вдосконалюють спроможності оборони, протиповітряного прикриття підрозділів, військових об'єктів і об'єктів цивільної інфраструктури, дій протидесантних та протитанкових резервів, а також вогневого ураження умовного противника", – наголосив Командувач.

Як додав командувач, командири всіх ланок вчаться швидко приймати рішення за обстановкою, що склалась, думати нестандартно та керувати підлеглими, покладаючись на здобутий бойовий досвід, упереджуючи противника.

"Відмічаю, що весь без виключення особовий склад виконує завдання, вкладаючись у визначені терміни, а також показує належний рівень навченості та злагодженості", – підкреслив Сергій Наєв.

Слід зазначити, що на даний час всі війська та сили, що підпорядковані Командуванню об'єднаних сил ЗС України продовжують підготовку відповідно до спланованих заходів.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: