fbpx
Сьогодні
20:03 18 Лют 2022

Сили швидкого реагування НАТО підвищили рівень бойової готовності на східному фланзі

Керівництво НАТО підвищило бойову готовність сил швидкого реагування, аби бути готовим до всіх можливих сценаріїв захисту Північноатлантичного альянсу.

Про це йдеться у заяві Міністерства оборони Нідерландів.

"Через напружену безпекову ситуацію на східному фланзі НАТО має бути забезпечена здатність швидко реагувати на нові події. Це також означає, що готовність частин збройних сил у Нідерландах буде підвищена", – йдеться у повідомленні.

Водночас у нідерландському міністерстві не розкривають, які саме військові сили будуть задіяні.

"Це також відноситься до часу реагування, який береться до уваги, і до того, як підрозділи можуть бути розгорнуті після можливої ​​активізації… У результаті, найближчим часом можна буде побачити більше переміщень військової техніки дорогами", – поінформували в міністерстві.

Нагадаємо, окупанти в ОРЛО оголосили евакуацію населення до Росії.

Раніше таку заяву зробив ватажок "ДНР" Денис Пушилін.

Варто зазначити, що міністр оборони України закликав жителів тимчасово окупованих регіонів України не вірити пропагандистським тезам Кремля про "український наступ": наша армія лише обороняється.

Раніше Головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний повідомив, що окупаційні війська в ОРДЛО готують евакуацію місцевих жителів, і попередив про можливі нові провокації бойовиків.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: