fbpx
Сьогодні
13:18 17 Лют 2022

На Луганщині снаряд окупантів влучив у двір ліцею, де проходили заняття

Фото: Попаснянська міська військово-цивільна адміністрація

Внаслідок обстрілу окупантів селища Врубівка на Луганщині перебито газопровід, один зі снарядів впав у двір ліцею, де проходили заняття.

Про це повідомляє Попаснянська міська військово-цивільна адміністрація у Facebook.

"Близько 10 години 25 хвилин ранку відбувся обстріл зі сторони тимчасово окупованої території по населеному пункту смт. Врубівка, внаслідок чого один зі снарядів влучив у двір Врубівського ліцею Попаснянської міської територіальної громади.

На момент обстрілу в ліцеї знаходилось 30 учнів та 14 осіб персоналу. Станом на 11 годину 10 хв. 8 учнів та 2 співробітника персоналу знаходяться в підвальному приміщенні ліцею, решту дітей забрали батьки", – йдеться у повідомленні.

Зафіксовано пряме влучання у господарську споруду одного із житлових будинків, пошкоджено приватний будинок по вул. Центральна.

Внаслідок обстрілу перебито газопровід високого тиску, повідомляється, що наразі без газопостачання залишилось 70 квартир в багатоповерхівках та 96 приватних будинків.

На місце зафіксувати результати обстрілу прибули представники місцевої влади, представники Державної служби з надзвичайних ситуацій та поліцейські. Інформація про постраждалих і руйнування уточнюється.

Відомо, що противник обстріляв вулиці Цетральну, Первомайську, Юбілейну смт.Врубівка із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 122 мм.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: