fbpx
Сьогодні
21:47 16 Лют 2022

За добу в Україні не було жодного загиблого в ДТП: вперше за багато років

Фото: ukrinform.ua

Вперше за багато років за добу в Україні не було зафіксовано жодного летального випадку внаслідок дорожньо-транспортної пригоди (ДТП)

А за два дні число ДТП скоротилося на 46%.

Про це повідомляє Рубрика з посиланням на заяву голови Національної поліції Ігоря Клименка на спецмарафоні до Дня єднання.

До того ж, за словами Клименко за два дні число ДТП скоротилося на 46%.

"За понеділок і вівторок число ДТП в країні скоротилося на 46%. Вперше за багато років для 40-мільйонної країни вчора у нас не було жодного загиблого в результаті ДТП. Позавчора був один загиблий. Якщо подивитися на тиждень тому, у нас за два дні було 13 жертв ДТП", зазначив він.

Нагадаємо, на тлі інформаційного нагнітання з приводу можливого вторгнення Росії особовий склад Національної поліції України перейшов на посилений режим до 19 лютого.

Ми збільшили поліцейську присутність у населених пунктах, щодоби на службу заступає не 4 тис.нарядів, а 5,5 тис. На вулицях патрулюють не 13 тис. працівників, як минулого тижня, а 20 тис", підкреслив Клименко.

Збільшено кількість патрулів на вулицях, розгорнуто додаткові ситуативні центри, взято під охорону об'єкти критичної інфраструктури, органи державної влади та місцевого самоврядування.

Як уточнив міністр внутрішніх справ Денис Монастирський, на цей період ніяких обмежень конституційних прав громадян не буде.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: