fbpx
Сьогодні
20:11 14 Лют 2022

Залишається в українському небі: SkyUp відновила продаж квитків на всі рейси

Фото: З відкритих джерел

Авіакомпанія SkyUp Airlines заявляє, що продовжує здійснювати польоти над Україною без змін і відновлює продаж квитків на всі рейси. Вони вже доступні на сайті авіаперевізника.

Про це повідомляє пресслужба SkyUp.

"Завдяки спільним діям авіакомпанії та уряду SkyUp залишається в українському небі у повному обсязі. Авіаперевізник працює у штатному режимі", – йдеться у повідомленні.

Генеральний директор компанії Дмитро Сєроухов повідомив, що SkyUp провела складні переговори зі страховиками, Міністерством інфраструктури та урядом, і це дало позитивний результат – польоти в Україну залишаються безпечними й захищеними.

За його словами, при цьому закордонні партнери авіакомпанії "продовжують регулярно оцінювати власні ризики й вести моніторинг ситуації" довкола України.

Нагадаємо, що літак української авіакомпанії SkyUp, який прямував з Португалії, вимушений був приземлитися в аеропорту Молдови.

Як зазначається у дописі, це сталося через вимоги власника повітряного судна.

Раніше нідерландська авіакомпанія KLM зупинила польоти в Київ після того як уряд Нідерландів закликав громадян не їздити до України, бо це надто небезпечно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: