fbpx
Сьогодні
Фото 11:03 05 Лют 2022

Нацгвардія взяла участь у масштабних навчаннях МВС

Фото: ПКТН Нацгвардії

У місті Прип'ять (Київська область) відбулися масштабні спільні тактико-спеціальні навчання підрозділів Міністерства внутрішніх справ України

Про це повідомляє Північне Київське теруправління Нацгвардії.

На навчаннях були присутні керівники МВС, МОУ, НГУ, ДСНС, Нацполіції, посли іноземних держав та представники країн-партнерів.

Як зазначається, "гвардійці, поліцейські та рятувальники відпрацювали злагодженість дій під час виконання завдань з оборони населеного пункту, тактику ведення бойових дій в урбанізованій місцевості та ліквідацію їх наслідків.

За задумом, населений пункт "Прип'ять" знаходиться на лінії зіткнення з противником.

навчання МВС

Фото: ПКТН Нацгвардії

Підрозділи Національної гвардії спільно з НПУ та ДСНС виконали бойові завдання щодо оборони міста.

З метою забезпечення безпеки громадян, недопущення диверсій та переходу міста під контроль противника, контролю переміщення транспортних засобів та громадян – підрозділами Національної поліції були проведені заходи з блокування населеного пункту шляхом виставлення мобільних блок-постів.

навчання МВС

Фото: ПКТН Нацгвардії

"Після проведення повітряної розвідки та знищення групами снайперів найбільш важливих цілей противника військовослужбовці окремого загону спеціального призначення Нацгвардії приступили до звільнення будівлі від противника та знищили диверсійно-розвідувальну групу.

Завершальним етапом навчань було надання першої медичної допомоги, евакуація поранених та очищення населеного пункту від мінно-вибухових пристроїв і ліквідація наслідків бойових дій", йдеться у повідомленні.

навчання МВС

Фото: ПКТН Нацгвардії

За словами Міністра внутрішніх справ України Дениса Монастирського, "навчання вкотре підтвердили злагодженість і взаємодію працівників системи МВС, включаючи специфіку роботи кожного підрозділу в найскладніших ситуаціях для подолання різного роду небезпек".

"Усі підрозділи добре показали свою роботу та навченість. Ціль навчань була досягнута. Наші захисники готові боронити державу", звертаючись до присутніх відмітив міністр.

По завершенню навчань Денис Монастирський відзначив високий рівень підготовки особового складу, який брав участь у навчаннях.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: