fbpx
Сьогодні
21:27 14 Січ 2022

На Донеччині провели акцію "Різдвяний караван казок" для малечі з прифронтових містечок

На Донеччині дітям подарували новорічну казку та познайомили з підземним світом соляних шахт. Це дійство відбулося під Соледаром, тут знаходиться 17 мільярдів тонн запасів солі.

Ця шахта одна із найбільших родовищ солі у світі. Акцію – "Різдвяний караван казок" для малечі з прифронтових містечок вже не перший рік поспіль організовують військові, щороку до привітань малечі долучається й корпорація АТБ, пише Еспресо.

"Щиро дякуємо представникам бізнесу, зокрема корпорації АТБ, що зараз, у непростих умовах для України ми змогли привітати сьогодні три тисячі дітей у зоні зіткнення, подарувати дітям свято. Саме сьогодні меценати роблять корисне та важливе – це унікальна формула рятування України", – каже координатор акції Борис Кутовий.

Окрім солодких подарунків від соціально відповідального бізнесу, дітлахи отримали ще й масу позитивних емоцій від новорічної вистави у виконанні Чернігівського лялькового театру імені Довженка.

Для дітей, що вже восьмий рік поспіль зустрічають новий рік в умовах війни – такі заходи вкрай важливі, розповідають педагоги.

Адже обстріли не припиняються навіть попри оголошене перемир'я, і місцева дітвора позбавлена безтурботного дитинства. Особливо ті, які ще й позбавлені батьківської опіки та зростають у соціально незахищених сім'ях чи мають інвалідність.

"У нас дітки в більшості є сиротами, вони хворіють. Велика вдячність корпорації АТБ за те, що вони підтримують таких дітей. Для них це велика радість", – ділиться враженнями вчитель-дефектолог Оксана Мішина.

Акція триває до 15 січня. Подивитися виставу та отримати солодкі подарунки змогли понад три тисячі дітей. У компанії запевняють – завжди раді підтримати добру справу та допомогти тим хто особливо цього потребує.

Саме для цього ще 2017 році створили власний Всеукраїнський благодійний фонд АТБ, метою якого є допомога соціально незахищеним верствам населення, воїнам ООС, дітям та пенсіонерам.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: