fbpx
Сьогодні
20:34 13 Січ 2022

"Укртрансбезпека" продовжила ліцензію "Укрзалізниці"

Фото: facebook.com/oleksandr.shevchenko.ua

Державна служба України з безпеки на транспорті прийняла рішення про продовження ліцензії Укрзалізниці на перевезення пасажирів і небезпечних вантажів

У відомстві кажуть, що Укрзалізниця усунула основну частину озвучених коментарів, повідомляє Центр транспортних стратегій.

12 січня Укртрансбезпека отримала від УЗ заяву із відомостями про усунення підстав, що спричинили припинення дії ліцензії.

УТБ також повідомила, що отримала квитанцію від АТ "Укрзалізниця" про сплату штрафу, передбаченого Кодексом України про адміністративні правопорушення.

Надана залізничною компанією інформація свідчить про повне усунення значної частини розбіжностей. Невідповідності все ще знаходяться в процесі усунення, корекція яких вимагає значних фінансових витрат.

У відомстві підкреслили, що в подальшому ліквідація невідповідностей буде контролюватися щомісяця і буде включена в перелік питань наступної планової перевірки.

Нагадаємо, що УТБ, згідно з розпорядженням No1044 від 30 січня 2021 року, призупинила дію ліцензії АТ "Укрзалізниця" на перевезення пасажирів і небезпечних вантажів.

Рубрика:
Економіка

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: