fbpx
Сьогодні
11:48 07 Січ 2022

У Казахстані президент наказав відкривати вогонь на ураження без попередження

Фото Reuters

Президент Казахстану Касим-Жомарт Токаєв наказав відкривати вогонь на ураження без попередження.

Про це повідомляє Хабар 24.

За словами президента, ситуація в Алмати стабілізована, проте терористи, як і раніше, завдають збитків державі та приватному майну, застосовують зброю стосовно громадян.

«Правоохоронним органам та армії мною надано наказ відкривати вогонь на ураження без попередження», – заявив Токаєв у своєму зверненні.

Він відкинув заклики з-за кордону з приводу проведення переговорів для мирного врегулювання проблеми: «Яка дурість! Які можуть бути переговори із злочинцями, вбивцями? Нам довелося мати справу із озброєними та підготовленими бандитами, як місцевими, так і іноземними. Саме з бандитами та терористами. Тож їх треба знищувати. Сили правопорядку морально та технічно готові до виконання цього завдання», – наголосив він.

Токаєв також висловив подяку тим, хто відповів на заклик про допомогу очільникам ОДКБ і запевнив, що «цей контингент (миротворці від ОДКБ – ред.) прибув до нашої країни на короткостроковий період для того, щоб сприяти у наведенні конституційного ладу, для реалізації функцій прикриття та забезпечення».

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: