fbpx
Сьогодні
18:28 28 Гру 2021

За фальшивий "паспорт вакцинації" Франція планує ввести штраф у 1000 євро

Фото Reuters

На своїй прес-конференції прем'єр-міністр Франції Жан Кастекс рішуче засудив тих, хто використовує фальшиві сертифікати, назвавши це "навмисним актом, щоб наражати на небезпеку інших"

"Ковідна перепустка" була необхідна для доступу до певних місць у Франції ще з серпня, і майже так само довго існувала проблема з людьми, які використовують фальшиві перепустки, повідомляє The Local.

У деяких випадках створюються підроблені медичні перепустки, в той час як в інших медиків викрили на продажу підроблених довідок про вакцинацію, щоб створити реальний, але шахрайський сертифікат про вакцинацію.

Деякі люди приймають менш складний варіант просто використовувати чужу перепустку, щоб отримати доступ до бару, кафе або місця відпочинку.

На відміну від деяких країн, перевірки посвідчення особи не проводяться регулярно, коли перевіряється сертифікат про вакцинацію.

Передбачаючи збільшення попиту на підроблені перепустки, законопроект про вакцинні пререпустки також містить пропозицію про більш суворі вироки.

Штраф за використання підробленого пропуску зросте з 135 до 1000 євро за перше правопорушення.

Рубрика:
Здоров'я Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: