fbpx
Сьогодні
16:49 25 Гру 2021

Ще дві жінки звинуватили у насильстві актора Кріса Нота із серіалу "Секс у великому місті"

Ще дві жінки звинуватили у сексуальному насильстві актора Кріса Нота, який зіграв роль у серіалі «Секс у великому місті».

Про це пишуть The Hollywood Reporter і The Independent.

Кантрі-співачка Ліза Джентіл розповіла, що стала жертвою Нота у 2002 році. Тоді вона працювала співачкою в одному з ресторанів Нью-Йорка і була знайома із Нотом близько 4 років. Одного дня він підвозив її додому і навʼязався в гості. Зайшовши у квартиру, Нот поліз цілуватися і хапати Джентіл за груди. Після відмови актор пригрозив дівчині, що зруйнує її карʼєру, якщо та розповість про те, що сталося.

Другою жінкою, яка виступила проти Нота, стала дублерка Крістіни Девіс — однієї з головних героїнь «Сексу у великому місті». Вона заявила, що добре памʼятає «токсичну поведінку» актора. Ще у лютому 2021 року вона написала замітку про домагання на знімальному майданчику, але без імен. Зараз вона підтвердила, що йшлося саме про Нота.

Раніше, 16 грудня, видання The Hollywood Reporter опублікувало розповіді двох жінок — Зої та Лілі — про насильство з боку Нота у 2004 і 2015 роках. Зої заявила, що Нот її зґвалтував, а Лілі стверджувала, що актор схилив її до орального сексу. Сам Нот усі звинувачення заперечував.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: