fbpx
Сьогодні
12:45 06 Гру 2021

Український АвтоКрАЗ відправив партію вантажівок до ЄС

Український виробник великовантажних автомобілів АвтоКрАЗ відправив партію повнопривідних тривісних КрАЗ-6322 до Європейського Союзу.

Про це пише Кременчуцька газета.

Зазначається, що завод почав виготовлення продукції, яка раніше йому була не властива, наприклад, геолокаційного причепа для компанії Ferrexpo.

Як розповів гендиректор «АвтоКрАЗу» Роман Черняк, компанія освоює нові ринки збуту і нові ніші продукції, які раніше були не властиві: від виробництва геолокаційних причепів для компанії Ferrexpo – до нових видів кранів та пожежної техніки.

Компанія планує представити широкому загалу нові розробки і запропонувати низку нових рішень і бачень для Міністерства оборони та інших силових установ.

Керівник запевнив, що нині підприємство формує портфель замовлень на 2022 рік і бачить його загалом в обсязі на рік до 1000 автівок різних моделей та модифікацій.

Про компанію

Кременчуцький автомобільний завод «АвтоКрАЗ» — один із найбільших в Європі виробників великовантажних автомобілів. Початком виробництва таких автомобілів вважається 1958 рік. Автомобілі КрАЗ успішно експлуатуються в 57 країнах світу.

Компанія випускає понад 100 модифікацій автомобілів. На шасі автомобілів КрАЗ монтуються підйомні крани, паливозаправники і спецтехніка для нафтогазового і лісопромислового комплексів.

Рубрика:
Економіка

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: