fbpx
Сьогодні
22:52 06 Гру 2021

Саакашвілі написав нового листа в Україну

Третій президент Грузії, голова українського Офісу реформ Михайло Саакашвілі передав в Україну черговий новий лист.

Лист був адресований телеведучому каналу "Україна 24" Василю Голованову.

"Вася, спасибі величезне за підтримку. Пишу після 50 днів голодування з лікарні. Тут після мого приїзду догори ногами стала політика. У мене майже 70% підтримки з опитувань, так що свою функцію я виконав, але сподіваюся скоро повернутися до Києва. Сподіваюся, в цей турбулентний час ви прорветеся, і все буде добре. Удача. Михайло Саакашвілі", – повідомлялося в листі.

Стало відомо, що Михайла Саакашвілі у в'язниці "лікували" психотропними препаратами, незважаючи на те, що лікарі їх йому не прописували. Про це розповіла народний депутат Єлизавета Ясько.

За її словами, вона дізналася про це, коли відвідувала Саакашвілі в лікарні в минулі вихідні. Дозу психотропних препаратів, за її словами, систематично збільшували, а це може загрожувати втратою слуху та зору. Ясько повідомила, що такі дії цілком потрапляють під категорію злочину і тортур.

"Почали давати цей препарат, коли він був ще у в'язниці в Руставі. Потім продовжували в Глдані. Коли його перевели у військовий госпіталь, то збільшили цю дозу до якоїсь абсолютно неймовірної кількості. Він сильно скаржився, що він не міг спати, що у нього дуже сильна тривога, що у нього постійно відбуваються дуже дивні симптоми та процеси, що є проблема зі слухом, із зором, і що він дуже сильно втомлюється",- сказала Ясько.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: