fbpx
Сьогодні
14:51 05 Гру 2021

У 2021 році емодзі використовували 92% інтернет-користувачів: Unicode назвав топ-10 найпопулярніших символів

Концерн Unicode назвав найпопулярніші емодзі інтернету у 2021 році. Загалом цю форму спілкування використовували 92% людей.

Про це йдеться у блозі Unicode.

Найпопулярнішим став емодзі «Сльози радості» 😂 — на нього припадає понад 5% усіх використань. На другому місці — червоне серце ❤️. Також до десятки найуживаніших потрапили символи 🤣 👍 😭 🙏 😘 🥰 😍 😊.

В Unicode зазначають, що цей перелік не сильно відрізняється від попереднього топу (2019 року). Загалом 100 найпопулярніших емодзі становлять приблизно 82% від загальної кількості таких символів.

За два роки відбулося значне зростання популярності емодзі «Благаюче обличчя» 🥺, який піднявся з 97 на 14 сходинку. З-поміж частин тіла люди найчастіше обирали й надсилали зігнуті біцепси 💪, а з-поміж тварин — метелика 🦋.

А скільки емодзі взагалі?

Наразі їх існує 3 663, проте компанія Unicode періодично доповнює цей перелік новими символами. Наприклад, у новому пакеті оновлень у вересні з'явилися символи на позначення вагітного чоловіка, жести руками з різними відтінками шкіри й нові вирази обличчя. А передостанній пакет оновлень емодзі Emoji 13.1 був затверджений у вересні 2020 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: