fbpx
Сьогодні
21:55 13 Лис 2021

Перші 20 тонн батарейок, зібраних в АТБ, відправилися на переробку на завод в Румунії

Фото: facebook.com/batareiky/

Найбільший національний ритейлер «АТБ», мережа якого нараховує понад 1250 магазинів у всіх куточках України, став найбільшою платформою для збирання та подальшої безпечної переробки використаних батарейок, завдяки спільному екопроєкту з лідером у цій категорії – компанією Duracell.

Про це пишуть "Батарейки, здавайтеся".

батарейки атб1

Фото: facebook.com/batareiky/

"Мережа АТБ вирішила довести на справах, що вона налаштована рішуче щодо переробки всіх зібраних батарейок, тож завдяки фінансуванню від Duracell перші 60 тонн батарейок вирушать переробку на завод GreenWEEE уже у 2021 році в рамках нашої з Екологічні Інвестиції тристоронньої угоди з заводом! Переговори тривали з літа 2021. Ми виступаємо наглядовим партнером в договорі з заводом, тож щойно отримаємо звіт — опублікуємо його в розділі звітів на нашому сайті", – йдеться у повідомленні.

батарейки

Фото: facebook.com/batareiky/

АТБ та Duracell обіцяють прогрес по відкритості в наступному році.

"Всі батарейки, які збираються в АТБ, мають 100% перероблятись — це позиція нашої мережі. Це наша відповідальність не тільки перед нами самими, а перед нашими дітьми", — прокоментував позицію мережі Валерій Бондар, маркетинг директор АТБ.

батарейки

Фото: facebook.com/batareiky/

Перевірити, скільки батарейок АТБ та Duracell будуть відправляти батарейки на переробку, ми зможемо по сайту Державної митної служби, де кожна відправлена фура відходів на експорт прозоро фіксується.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: