fbpx
Сьогодні
12:55 13 Сер 2021

АТБ відкриває кафе. Першу кулінарію запустили під Києвом

English version here

Торгова мережа АТБ відкрила перший відділ вагової кулінарії АТБ-Кафе у передмісті Києва.

У селі Лісники у оновленому магазині АТБ на Обухівській трасі відкрито перший у мережі відділ вагової кулінарії АТБ-Кафе, повідомили у прес-службі ритейлера.

Асортимент запропонованих страв складається з 42 позицій: солодкі вироби, салати, гарніри, м'ясні і рибні страви, а також копченості та морепродукти.

Під Києвом відкрили перше АТБ-Кафе

«Цех з приготування страв побудований з нуля, оснащений високопрофесійним обладнанням з дотриманням усіх європейських стандартів і сертифікований за системою HACСP», — відзначили у компанії.

Це — перший магазин торгової мережі АТБ з таким сервісом. Компанія планує найближчим часом обладнати ще 25 магазинів АТБ по всій Україні відділами фасованої кулінарії під власним брендом АТБ-Кафе.

Під Києвом відкрили перше АТБ-Кафе

«АТБ-Кафе у Лісниках буде працювати у тестовому режимі. Фахівці будуть ретельно вивчати попит покупців і їх побажання, моніторити динаміку продажів для того, щоб у майбутньому максимально відповідати потребам клієнтів», — заявили у компанії.

Довідка. Мережа АТБ на початку 2021 року нараховувала понад 1200 магазинів. Компанія анонсувала відкриття ще 120 нових у поточному році і зміну формату 60 вже працюючих. З 2022 року АТБ щорічно планує відкривати до 150 нових точок.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: