fbpx
Сьогодні
PR 13:25 02 Лис 2021

Ергономіка та сучасний дизайн від "Narbutas"

Ремонт – це завжди складно. Особливі труднощі виникають на самому першому етапі – прийнятті рішення про те, що приміщення потребує оновлення. Одна лише думка про те, що доведеться витрачати величезну кількість годин на вибір нової меблів, її доставку, встановлення, підбір ідеальних рішень для кожного із співробітників, облаштування загальних зон призводить до бажання відкласти ремонт на потім. Не варто піддаватися спокусі, адже завдяки впровадженню компанією Narbutas нових технологій у виробництво тепер вибір офісної меблів перестав бути проблемою.

Narbutas – литовська компанія, історія якої розпочалася у 1991 році. Перші розроблені брендом моделі не мали особливого попиту, але й креативними їх назвати було складно. Згодом компанія змінила концепцію діяльності та змогла завоювати ринок не лише у Литві, а й за її межами.

Сьогодні компанія Narbutas займається комплексною розробкою інтер'єрів та виробництвом меблів для різноманітних комерційних та державних установ. Особливу увагу виробник приділяє якості та функціональності продукції. Бренд детально працює над зовнішнім виглядом кожної моделі, що розробляється, естетичністю поєднання різних інтер'єрних деталей.

Основні напрямки діяльності компанії – створення офісних крісел, м'якої меблів, офісної меблів та аксесуарів. У кожній з лінійок є багато колекцій із трендовими дизайнерськими рішеннями, завдяки чому кожен з покупців знайде у Narbutas свій ідеальний інтер'єр.

Меблі Narbutas: для продуктивної роботи в офісі

Меблі – це не просто прикраса офісу. Звичайно, естетична привабливість є максимально важливою, адже офіс – візитна картка компанії. Але не варто забувати про те, що основне призначення офісного приміщення – організація роботи компанії. Співробітникам має бути зручно не лише з погляду відпочинку та спілкування, а й щодо підвищення працездатності та продуктивності.

Офісні меблі Narbutas – це вибір шанувальників мінімалізму та функціональності. Ви не знайдете в колекціях бренду химерності та елементів бароко. Це стильні, лаконічні, сучасні предмети обстановки, які перетворять офіс на практичний робочий простір.

Офісні меблі Narbutas – це максимальна ергономічність. Усі предмети, запропоновані виробником, "підлаштовуються" під користувача. Ви можете підібрати крісла, столи, тумби, офісну шафу, оснащені різними механізмами, що допомагають змінювати розміри та конфігурацію меблів. Для створення окремих робочих місць та зонування приміщення використовуйте інноваційні новинки:

Компанія створює нестандартні та незвичайні речі. Кілька років тому на весь світ пролунала новина про розроблений Narbutas стіл-трансформер, за яким можна працювати як сидячи, так і стоячи, причому предмети зі стільниці в процесі зміни висоти столу можна не прибирати (механізм підйому/спуску діє максимально плавно). Підняти такий стіл може 100 кг.

Стіл-трансформер – далеко не єдина унікальна знахідка виробника. В асортименті пропозицію литовського бренду можна знайти чимало креативних ідей для оформлення офісів з метою досягнення ергономічності та функціональності простору. Кожен із замовників інтер'єрів від Narbutas може скористатися практичною пропозицією виробника – придбати меблі, створені з урахуванням індивідуального проекту. Така ситуація точно стане ідеальним наповненням вашого офісу. Працювати слід продуктивно та в оточенні гарних речей.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: