fbpx
Сьогодні
Анонс 19:08 01 Лис 2021

У пошуку рішень. Українців запрошують на вебінар "Безпека вдома: як протидіяти домашньому насильству"

Наскільки поширене домашнє насильство у світі та Україні? Як забезпечити безпеку вдома? Які існують міфи щодо домашнього насильства? Як ефективно протидіяти домашньому насильству? Відповіді на ці та інші питання ви зможете отримати вже 3 листопада 

💥 Також ми з'ясуємо, яких інноваційних рішень потребує напрям боротьби з домашнім насильством, та розглянемо ефективні методи ведення просвітницької діяльності, спрямованої на запобігання та протидію домашньому насильству на прикладі кампаній Фонду ООН у галузі народонаселення «Розірви коло» та «(Не) дрібниці у стосунках».

📍Захід організовано у межах хакатону Hack for Locals 3.0. Одна із тем хакатону — «Безпека вдома». Вебінар допоможе зрозуміти, які саме ідеї можна подати на хакатон за цим напрямом, щоб позмагатися за грант на їхню реалізацію.

📋 Програма вебінару 

  1. Презентація онлайн-хакатону Hack For Locals 3.0 (10 хвилин)
  2. Поширеність, види, основні міфи щодо домашнього насильства, ключові аспекти протидії домашньому насильству в Україні (45 хвилин)
  3. Важливість інформаційної діяльності у запобіганні домашньому насильству (20 хвилин)
  4. Дискусія з експертами, питання та відповіді (15 хвилин)

👩‍🏫 Спікери

  • Костянтин Бойчук, координатор програми «Міста і громади, вільні від домашнього насильства» Фонду ООН у галузі народонаселення, національний експерт-тренер із питань попередження та протидії домашньому та гендерно зумовленому насильству, член робочої групи при Міністерстві соціальної політики з розробки нормативно-правових документів із вищезазначених питань.
  • Надія Ковалевич, проєктна координаторка програми з протидії та запобігання гендерно зумовленому насильству Фонду ООН у галузі народонаселення в Україні, одна з розробниць інформаційних кампанії Фонду ООН у галузі народонаселення  «Розірви коло» та «(Не) дрібниці у стосунках».

📅 Коли: 3 листопада 2021 р.

Час: 19:0020:30

📎 Реєстрація: https://forms.gle/7jPXSnqrL4NohsXv8 

Участь у вебінарі безкоштовна. За годину до події зареєстровані учасники отримають на вказану електронну адресу посилання на трансляцію.

🧑‍🎓 Для кого?

Це перший вебінар у межах підготовки до хакатону Hack For Locals 3.0, який відбудеться 26–28 листопада 2021 р. Тому основна його мета — допомогти учасникам хакатону заглибитись у проблематику і покращити свої майбутні ідеї. Втім, прослухати вебінар можуть усі охочі.

Hack for Locals 3.0: «Спільно проти насильства» організовано платформою кар'єрного розвитку Happy Monday та агентством інновацій Center42 в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу та урядів Данії, Королівства Нідерландів, Швейцарії та Швеції.

Рубрика – інформаційний партнер Hack for Locals 3.0

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: