fbpx
Сьогодні
18:29 21 Жов 2021

Перестановки в Кабміні: Стефанчук розповів про долю Третьякової

На питання журналістів з приводу скандальної "слуги народу" Галини Третьякової відповів спікер Верховної Ради Руслан Стефанчук.

Про це пише "Україна 24".

Він розповів, чи будуть її карати за висловлювання з приводу смерті нардепа Антона Полякова.

"Я буду чекати рекомендацій комітету і після цього як один з народних депутатів буду визначатися в залі. З мого боку не буде і не може бути впливу на цей процес. Рішення у Верховній Раді ухвалюються не спікером, не першим віцеспікером, а Верховною Радою Україна. Я знаю, що було розгляд, рішення буде представлено, будуть вислухані аргументи за і проти, і кожен депутат буде визначатися, як він це сприймає. Ніякого управління цим питанням спікер не робить ", – сказав він.

Також Стефанчук відповів, чи відомо йому, яких міністрів звільнять.

"Я міг коментувати кадрові питання тільки тоді, коли є підстави. Я можу сказати, що щодо Абрамовського (міністр екології — ред.) підстава є — це його заява про те, що він хоче скласти повноваження. Щодо інших членів уряду у мене немає підстав говорити про будь-які кадрові перестановки. І некоректно в присутності уряду говорити про це, тому що вони потім живуть в очікуванні замість того, щоб працювати", — сказав він.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: