fbpx
Сьогодні
09:52 17 Жов 2021

На Хмельниччині туристам пропонують чотири локації для осінніх подорожей

Туристам пропонують чотири локації, які варто відвідати восени на Хмельниччині.

Про це повідомляє Хмельницький туристично-інформаційний центр у Фейсбук, передає Рубрика.

"Щоб не пропустити осінь у всій її красі, ми радимо відвідати цікаві та мальовничі місця нашої області, які точно варто побачити в цю пору", – йдеться у повідомленні.

Так, у селі Підлісний Мукарів є костел святого Йосипа Обручника. Цей кам'яний римо-католицький храм у стилі пізньої неоготики побудований в середині XIX ст. Костел названий на честь чоловіка діви Марії Йосипа Обручника, і там досі працює старовинний орган.

У селі Сутківці варто побачити Покровську церкву-замок, побудовану в західноєвропейському готичному стилі. Замок зведений у XIV столітті для оборони від татар.

"Кам'янець-Подільський теж дуже мальовниче місце нашої області, яке в осінніх барвах стає особливим. Кам'янчани щиро вірять, якщо турист приїхав у Кам'янець, але не побачив Старий замок, надгробок Лаури Пшездзецької та монаха з кошиком, то він не був у Кам'янці. Обов'язково прогуляйтесь з пряним чаєм чи глінтвейном у сквері "Лебедине озеро", який розташований на краю каньйону річки Смотрич", – додали в туріфноцентрі.

Крім того, туристам рекомендують відвідати смт Меджибіж, де розташований замок-фортеця з могутніми стінами і кутовими вежами. Вперше Меджибіж згадується в "Літописі руському".

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: