fbpx
Сьогодні
11:51 08 Жов 2021

"Одним ворогом стало менше", - нардеп Третьякова про смерть нардепа Полякова

Представники фракції "За Майбутнє" заявили з трибуни Верховної Ради про обурливі висловлювання у чаті "Слуг народу". Нардепка від президентської політсили Галина Третьякова написала про смерть Антона Полякова, що "одним ворогом стало менше".

З такою заявою виступив з трибуни нардеп Ігор Палиця, передає "24 канал".

З ним до президії Ради підійшла уся фракція.

"Тільки що в вашому ("Слуг народу" – ред.) партійному чаті керівник комітету, який має опікуватись людьми, дітьми написала, що одним ворогом стало менше – про Полякова. Я хотів би попросити вас зроби висновок зі слів пані Третьякової. Я вважаю, що це неприпустимо", – сказав Палиця.

Політик наголосив, що яким би політичним опонентом Поляков не був, так висловлюватись не можна, адже померла людина. Палиця попросив Стефанчука знайти вихід з ситуації.

Частина залу інформацію про слова Третьякової зустріла криком "Ганьба".

Одразу після цього репліку попросила сама Третьякова. Стефанчук перепитав нардепку, чи вона впевнена, що хоче відповідати, і зауважив, якщо такі слова були – вони неприпустимі.

"У мене два зауваження: перше, звідки "За Майбутнє" знає, про що пише у чаті "Слуга народу"? А, по-друге, коли люди, які борються за свободу слова, яка гарантована кожній людині тут в залі Конституцією, вважають, що вони комусь можуть накидати "платки" мені на рота", – сказала Третьякова.

Слова нардепки зал зустрів обурливими окриками.

Стефанчук спробував зупинити Третьякову, а потім просто наказав вимкнути їй мікрофон. Перший віцеспікер наголосив, що життя людини – найвища цінність, тому варто припинити будь-які спекуляції.

Згодом голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія з трибуни парламенту вибачився за слова Третьякової.

"Я хочу публічно вибачитись перед членами родини, близькими загиблого колеги. Про покійних говоримо або хороше, або нічого. Вшануємо його пам'ять хвилиною мовчання", – сказав Арахамія.

Доповнено

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: