fbpx
Сьогодні
11:16 08 Жов 2021

Нардеп Скороход втратила свідомість у Раді, - ЗМІ

Народний депутат від групи "За майбутнє" Анна Скороход знепритомніла в кабінетах комітету Верховної Ради.

Це сталося в п'ятницю, 8 жовтня. На місце прибула бригада швидкої допомоги, повідомили джерела "Обозреватель".

Як повідомляла Рубрика, сьогодні вранці, 8 жовтня, у Дніпровському районі столиці знайшли мертвим народного депутата Антона Полякова. Йому було 33 роки.

Після розтину з'ясувалося, що Поляков помер від гострої коронарної недостатності, гострої ішемічної хвороби серця.

Нагадаємо, він потрапив до Верховної Ради від партії "Слуга Народу".

Але пробув там недовго. 15 листопада 2019 року його та Анну Скороход виключили з фракції "Слуга Народу". Офіційна причина — неголосування за законопроєкти, за якими є спільне рішення фракції.

Доповнено

Голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія повідомив у партійних чатах в соцмережі, що Поляков останнім часом жив разом із Скороход, але вона від нього пішла. Нардеп важко переживав розрив, для нього це було трагедією.

За словами Арахамії, Поляков 7 жовтня висловив бажання повернутися і відновити співпрацю із фракцією "Слуга народу". Він більше не хотів бути в опозиції до монобільшості.

Зранку 8 жовтня із приміщення комітету ВР Скороход забрала швидка. За словами очевидців, нардеп у стані шоку. Вона, зокрема, намагалася додзвонитися до померлого Полякова і кричала, що вагітна.

Член групи "За майбутнє" Дмитро Лубінець повідомив, що Скороход втратила свідомість в будівлі комітетів ВР і зараз знаходиться в лікарні.

За його словами, швидше за все у неї підвищився тиск. Нардепку намагалися привести до тями в приміщенні комітетів, але це "не дуже вийшло: їй стало трошки легше, але потім вона знову втратила свідомість, тому вирішили терміново відправляти її в лікарню".

Скороход сидить в залі пленарних засідань Ради поруч з Поляковим і, за словами Лубінця, вони найбільше спілкувалися.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: