fbpx
Сьогодні
17:00 06 Жов 2021

У Чернігові стартував масштабний екопроєкт зі збору пластику

Фото: facebook.com/eco.cn.ua

У Чернігові за ініціативи громадської організації «Еко Місто Чернігів» розпочинає новий проєкт «Мобільна майстерня «Plastic Fantastic»». У планах організаторів проєкту долучити до сортування пластикових відходів дітей та їхніх батьків.

Про це організація повідомила на своїй фейсбук-сторінці.

За планом у 30 дитячих садочках та 20 школах Чернігова з'являться спеціальні дизайнерські бокси для збору пластику.

кришечки

Фото: facebook.com/eco.cn.ua

Обслуговувати школи і забирати пластикові відходи буде вантажний електричний велосипед майстерні «Plastic Fantastic». Біля кожного боксу розмістять інформаційні плакати про правила збору та сортування.

Також «Еко Місто Чернігів» готує сюрпризи для маленьких помічників. Кожен дитячий садок, що бере участь у проєкті, отримає крафтові іграшки, які будуть виготовлені за допомогою обладнання майстерні Plastic Fantastic та крапельки магії із зібраного разом пластику.

кришечки

Фото: facebook.com/eco.cn.ua

Водночас до шкіл завітає мобільна майстерня ресайклінгу. Учні зможуть не лише побачити на власні очі переробку пластику, а й самостійно виготовити з нього цікаві й корисні речі.

Зазначається, що приносити чистий і сухий пластик можна і до сортувальної станції за адресою: Чернігів, вулиця Генерала Бєлова, 4 (щосуботи і щонеділі з 11.00 до 17.00).

Проєкт «Plastic Fantastic», реалізується ГО «Еко Місто» за підтримки Міністерства закордонних справ Чеської Республіки в рамках Transition Promotion Program.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: