fbpx
Сьогодні
16:47 20 Вер 2021

Слідство розглядає дві версії вибуху автомобіля в Дніпрі

Слідство розглядає дві версії вибуху автомобіля в Дніпрі, внаслідок якого загинули двоє людей – начальниця Відділу зв'язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю ГУ Державної служби з надзвичайних ситуацій у Дніпропетровській області Дар'я Гречіщева та ветеран АТО Олексій Кавлак.

Про це повідомляє "Радіо Свобода".

За словами заступника керівника обласної прокуратури Олександра Савенко, перша версія – злочин міг бути пов'язаний з професійною діяльністю загиблих, які «мали активну громадську позицію», зокрема були волонтерами й бували в зоні бойових дій в Донбасі.

За другою версією – вибух пов'язаний із «неприязними стосунками певного кола осіб з цими людьми». Савченко не уточнив, що це за особи, посилаючись на таємницю слідства.

В прокуратурі зазначили, що сила вибуху відповідала силі вибуху 1-2 кілограмів тротилу. Місце знаходження вибухівки в авто, наразі з'ясовують.

Як повідомляла Рубрика, вранці, 15 вересня, поліція повідомила про вибух автомобіля Nissan Primera на пр. Богдана Хмельницького у Дніпрі. Правоохоронці заявили про дві жертви, але не назвали імен.

Пізніше стало відомо, що у результаті вибуху загинули начальниця Відділу зв'язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю ГУ Державної служби з надзвичайних ситуацій у Дніпропетровській області Дар`я Гречіщева та ветеран АТО Олексій Кавлак.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: