fbpx
Сьогодні
20:04 01 Сер 2021

До 30-річчя Незалежності України компанія АТБ відкрила музей своєї історії

English version here

Фото: Информатор

До Дня працівників торгівлі та 30-річчя Незалежності України мережа АТБ створила власний музей.

Про це пише Еспресо.

Відкривати АТБ в Україні почали у 1993 році. Перші такі магазини мали назви "Калина", "Тополя" та "Клен". Тоді починалось все з невеликого маркету площею 80 квадратних метрів. А зараз це тисячна корпорація, яку знають чи не в кожному містечку країни, і навіть за її межами.

До дня працівників торгівлі мережа АТБ зібрала всі свої спогади в одному приміщенні та створила музей. У ньому – ціла історія від заснування першого магазину до ребрендингу сучасних супермаркетів.

Компанія АТБ відкрила музей своєї історії

"Ми де-факто конкуруємо самі з собою, ми хочемо бути кращими, ніж були вчора. І так роблять усі співробітники нашої компанії: починаючи з власників, закінчуючи персоналом магазинів мережі. Ми приділяємо увагу розвитку корпоративної культури та самі постійно вчимося", – каже генеральна директорка ТОВ "АТБ-маркет" Наталія Шаповалова.

Експозиція музею поділена на чотири блоки, вони символізують періоди розвитку компанії "АТБ". З 2018 року АТБ у кожному місті починають не лише виглядати по-іншому, а й з'являються нові послуги.

Компанія АТБ відкрила музей своєї історії

Фото: Информатор

"З'явився відділ свіжої випічки, точки видачі кави, морозиво, вичавлені соки. Людям подобається новий формат, тому що це нові магазини, більш комфортні, з додатковими сервісами, ширшими проходами, що створюють додаткові зручності для покупців", – розповіла заступниця гендиректорки ТОВ "АТБ-маркет" Ірина Рум'янцева.

У деяких магазинах мережі з'явилась також послуга "скануй-купуй". Тепер покупці можуть навіть не користуватися касами. Адже відсканувати товар та розплатитися можна самостійно. А на виході достатньо лише показати чек.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: