fbpx
Сьогодні
21:01 27 Лип 2021

Справа Шеремета: Антоненка залишили під домашнім арештом

фото: Watchers media

Шевченківський районний суд міста Києва залишив без задоволення клопотання захисту обвинуваченого у справі щодо вбивства журналіста Павла Шеремета Андрія Антоненка про зміну йому запобіжного заходу.

Про це оголосила головуюча суддя Оксана Голуб, передає Укрінформ.

"Суд ухвалив: клопотання захисника Кругового про зміну запобіжного заходу обвинуваченому Антоненку з домашнього арешту на особисте зобов'язання залишити без задоволення. Ухвала остаточна, оскарженню не підлягає", – зазначила головуюча суддя.

Повний текст ухвали буде проголошено 30 липня о 15:40.

До цього суд досліджував матеріали справи, раніше надані прокурором, зокрема — присутні прослухали низку аудіозаписів, серед яких — розмови Антоненка, а також — розмови Кузьменко, з різними особами. Також суд дослідив низку протоколів, зокрема, і щодо проведення НСРД, та інші матеріали справи.

Після цього суд розглянув клопотання щодо зміни запобіжного заходу Антоненку, поданого його захистом.

Прокурор зі свого боку попросив залишити це клопотання без задоволення.

Наступне судове засідання у цій справі призначено на 11:00 2 серпня.

Нагадаємо, військовий та музикант Андрій Антоненко, відомий як Riffmaster, перебував у СІЗО з 14 грудня 2019 року. Він пробув за гратами 505 днів.

Як повідомляла Рубрика, 23 березня, відбулося чергове засідання у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета за звинуваченням Андрія Антоненка, Юлії Кузьменко та Яни Дугарь.

Шевченківський районний суд Києва вирішив залишити Антоненка під вартою до 21 травня 2021 року. Домашній арешт Кузьменко продовжили до того ж терміну.

Попри це 30 квітня, Антоненка була звільнено з-під варти, а запобіжний захист замінили на домашній арешт.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: