fbpx
Сьогодні
21:28 18 Лип 2021

В Америці розробили сервіс створення реклами для людей, які потребують пересадки органів

Лікарняна система Монтефіоре-Ейнштейна в Бронксі та агентство Alto розробляють цифрову платформу, яка дасть можливість створювати персоналізовані рекламні кампанії людям, які потребують пересадки органів.

Про це пише adweek.com.

Сайт називатиметься Live and Let Live. Із його допомогою пацієнти, які не мають можливості отримати допомогу та розповісти про свої потреби, створюватимуть власну рекламу. Її можна буде поширювати в соцмережах.

Для кампанії Live and Let Live режисер Дерек Сіанфранс зняв 2-хвилинний фільм, щоб підвищити обізнаність щодо потреб пацієнтів, яким потрібна трансплантація нирок чи печінки.

"Мета кампанії — забезпечити рівний доступ до медичного обслуговування світового класу та надання реципієнтам трансплантатів майбутнього, яке на сьогоднішній день під питанням, — говорить Ханнес Сіатті, керівник агенції Alto у Нью-Йорку. — Разом з центром Монтефіоре-Ейнштейна ми використовуємо інструменти на стику технологій і Голлівуду, щоб створити ресурси для пацієнтів, які в підсумку можуть врятувати їм життя".

Раніше медичний центр уже випускав короткометражний фільм Corazón із Аною де Армас у головній ролі дівчини з важкою хворобою, яка лікувалася в центрі Монтефіоре-Ейнштейна.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: